Een sportcarrière? Doen, maar laat je bijstaan en zorg voor een plan B!

 

Sport is emotie en dat geldt zeker voor de sportman die er alles wilt aan doen om ‘er’ te geraken. Alles wordt opzijgeschoven om het heilige doel te bereiken en dat moet ook, wil je op zijn minst een kans maken. Maar het ontgaat de sportman- of vrouw wel eens dat statistisch gezien de kans zeer klein is dat je een professionele carrière kan uitbouwen, laat staan aan de top kan geraken.

 

Naast talent, training, coaching enz., zijn er nog twee zaken belangrijk, om niet te zeggen primordiaal: sponsors vinden en nu al denken aan later, een plan B dus.

 

Eenmaal de sportman op zijn retour is, loopt het niet altijd goed af, lezen we regelmatig in de media.

Welke jonge sporter denkt er bijvoorbeeld aan om nu al een database/netwerk van contacten op te bouwen die later van pas kan komen?

 

Hovertronic, gesticht door een professionele racepiloot, die begon vanaf nul en een zware prijs heeft betaald om er als een van de weinige in België zijn beroep te kunnen van maken, kan u helpen om sponsors binnen te halen. Ook krijg je uniek beleggingsadvies, zodat u zich op latere leeftijd geen zorgen hoeft te maken.

 

De combinatie van deze twee, maakt van Hovertronic een uniek concept voor elke sporter die het meent, in de sport en in het leven. Soms komt er een moment dat die twee niet langer hetzelfde zijn...

 

Meer weten over hovertronic? Second opinion nodig? Afspraak maken? jurgen@vanhover.be.