Reclame en marktpositionering anno 2020. Is er nog iets dat werkt?

Door de langzame monopolisering van de media is er nog maar één medium dat echt werkt: de media zelf! Daarnaast  zijn het enkel de gevesigde waarden die voortbouwen op hun reeds verworven naambekendheid. De return on investment voor KMO’s die hun koopwaar in de markt willen plaatsen, blijft hierdoor ondermaats.

Heeft adverteren dus nog wel zin? De komst van sociale media leek aanvankelijk een zegen, doch ook hier zien we een sterke verwatering daar iedereen van deze diensten gebruik begint te maken en steeds meer betalend.

 

En zelfs al zou u succesvol een innovatief product online kunnen lanceren, dan duurt het niet lang of bedrijven als Amazon pikken algauw uw succes op en nemen u gewoon over of doen het zelf, want ze weten meer van uw online business dan u.

Origineel uit de hoek komen is dus de boodschap zou je denken, maar zijn het niet de meest irriterende en repititieve (dus dure) campagnes die de meeste verkopen genereren?

 

Hovertronic werkt met een combinatie van guerilla- en instinctmarketing met een vleugje humor. Of het nu gaat om een commercial, slogan, billboard of radioboodschap, met de wetenschappelijk ondersteunde creativiteit van Hovertronic spreekt u zowel de primitieve hersengebieden aan als de verstandelijke, en verhoogt u aanzienlijk de kans op een succesvolle campagne, ongeacht het budget.

 

Daarnaast analyseert Hovertronic uw activiteit en adviseert u hoe u zich het beste positioneert in de markt.

 

De wereld verandert snel, de kloof tussen arm en rijk wordt groter en uw doelgroepen zitten niet noodzakelijk waar ze altijd al gezeten hebben. Vooral de betere CEO, die altijd al moeilijk te bereiken is geweest, zit dikwijls op plaatsen waar u niet aan denkt.

Ook hierbij kan Hovertronic u van dienst zijn.

Meer weten over Hovertronic? Second opinion nodig? Afspraak maken? jurgen@vanhover.be.